RESERVEREN

Wij verhuren in dollars. Waarom?

Huren van een vakantievilla van particulieren brengt risico's met zich mee en zeker in Florida. De wet stelt in Florida hoge eisen aan vakantie villa's. Florida is subtropisch en de eisen voor hygiëne en pest control zijn hoog voor o.a. het zwembad en de tuin. Ook de afdracht van floridatax (toeristenbelasting) is een must. En wat gebeurt er wanneer uw vakantievilla onverhoopt niet beschikbaar is? Deze en nog veel meer redenen hebben we meegenomen in ons besluit om alleen nog maar te verhuren in dollars en via ons gecertificeerd property management ter plaatse. U heeft daarmee in Nederland én in Cape Coral Florida een contactpersoon die 24 uur per dag voor u klaar staat. En belangrijk ook: Uw aanbetaling en restantbetaling worden pas aan de huiseigenaar overgemaakt nadat u tevreden weer naar huis bent.

Echt dat is een hele rust voor u en voor mij. U betaalt in dollars aan het property management. Zij garanderen u dat de gehuurde villa tip top in orde is. Zo niet?  Dan ontvangt u naar keuze óf een andere vergelijkbare villa óf 100% geld terug. Zij verzorgen de in- en uitcheck en staan voor u klaar. Vanuit Nederland kan ik dat niet.
Het is belangrijk dat de 'zakelijke' kant van uw droomvakantie ook goed wordt afgehandeld. Daar zorg ik voor! Tot nu toe hebben wij na ruim tien jaar verhuren alleen maar 100% tevreden gasten en een gemiddelde beoordeling van gemiddeld 9,6 op de schaal van 10.

Tarieven bijkomende kosten:

  • $ 75,- boekingskosten*
  • $ 13.- per dag kosten elektra of prepaid tarief voor hele verblijf*
  • $ 160.- /$ 170.- dollar schoonmaakkosten*
  • $ 79.- verzekeringspremie voor schade aan de villa tot max. $ 3.000.-
  • $ 100.- waarborgsom voor afstandsbediening meegenomen, verzuim om volle gasfles BBQ achter te laten en niet goed schoonmaken bbq
  • 11,5% Floridatax over bedragen gemerkt met * plus over verblijfkosten
  • kosten overboeking of kosten incasso creditcard v.r.v. gasten.

Alle villa's hebben dezelfde hoge luxe standaard. Er ontbreekt u aan niets in de villa. U kunt met alleen handbagage komen.

BOEKINGSVOORWAARDEN


 
E-mailen
Bellen