Hoe selecteert u de villa die het beste bij uw droomvakantie past? 

Luxe ingericht met alles wat u nodig hebt tijdens uw vakantie. U komt aan in uw villa en de bedden zijn netjes opgedekt. Er is voldoende bedlinnen aanwezig, evenals handdoeken, badlakens en strandlakens. Bad- en slaapkamers zijn eveneens luxe ingericht. De keuken is compleet ingericht met alle apparatuur die maar te bedenken is. Alle villa's hebben natuurlijk airco,een bbq/buitenkeuken, een zwembad dat verwarmd/gekoeld k an worden, een tuin en eventueel boatdeck/aanlegsteiger (villa's aan het water). Voor de kleine kinderen zijn er ledikantjes en (meestal) een afscherm hek voor het zwembad voor de kinderen (wordt op verzoek geplaatst). Een TV staat in bijna alle kamers in uw villa. Natuurlijk is er High Speed internet. Ook een wasmachine en droger is standaard. Alle villa's hebben een garage (met afstandsbediening). In deze garage treft u verschillende dingen aan die u kunt gebruiken tijdens uw vakantie. Soms fietsen, kano's, vishengels, attributen voor achter de boot, strandstoelen, koelbox en noem het maar op.
Allemaal zijn het luxe villa's. Ik zeg altijd dat mijn gasten alleen met handbagage kunnen komen.
Naar elke villa die ik verhuur!

Waar zitten de (prijs)verschillen dan wel in?

1. Ligging:

Cape Coral is, net als alles in Amerika, héél groot. Oppervlakte 310 km2. Om uw eerste keuze goed te maken kunt u dit gebied verdelen in vier gebieden, met elk hun eigen unieke oorsprong en unieke ligging.

  • Zuid-West (SW)- Dit is het eerste gedeelte dat in 1957 werd ontwikkeld. Het is het deel met villa's die relatief dicht op elkaar staan op relatief weinig grond (max. 2 lot), maar wel het deel dat  over water rechtstreeks (binnen 5 minuten) toegang heeft tot de Golf van Mexico. In dit deel ligt ook de Cape Coral Yacht Club en Cape Coral Beach. Ligt uw villa meer in noordelijke richting dan is de afstand tot open water verder.
  • Zuid- Oosten (SE) Is een gebied met veel villa's. In dit gebied liggen ook de bruggen naar Fort Myers. Grenzend aan de Caloosahatchee River, de monding naar de Golf van Mexico. Veel villa's met Gulf Access hebben daar snelle toegang tot de rivier/Golf van Mexico. Huurt u ook een boot? Kijk dan naar de villa's die dicht bij open water liggen.
  • Noord-Oosten (NE) Dit is een gedeelte met weinig luxe villa's. Het grenst niet aan open water. Ik verhuur uit NE Cape Coral nagenoeg geen villa's. 
  • Noord Westen (NW)- Dit is het deel van Cape Coral dat als laatste ontwikkeld wordt. In de jaren 2008 - 2017 was het even stil, maar op dit moment wordt en weer volop gebouwd. Luxe villa's op 3 lot percelen. Het huis is groter, de garage, het zwembad en de tuin. Volop privacy en het hippie eiland Pine Island om de hoek. Nadeel is wel dat er langs dit deel van Cape Coral een groot stuk mangroven ligt. Met een boot is het ongeveer 45 minuten (6 km.p/u) varen is naar open water. Geen straf hoor om dat te varen, maar elke dag is misschien teveel. Wie een boot huurt tijdens het verblijf kan er ook voor kiezen om de boot enkele dagen in de Yacht Club te laten liggen.

2. Toegang tot Golf van Mexico:

Cape Coral heeft in totaal 640 km. aan kanalen. Niet voor niets wordt het 'het Venetië' van Florida genoemd. Maar niet alle kanalen hebben toegang tot de Golf van Mexico. Let goed op bij uw keuze wat voor u belangrijk is.

  • Gulf Acces: Ligt uw villa aan een Gulf Acces kanaal dan kunt u via dat kanaal naar de Golf van Mexico varen. Maar ook vissen vanaf uw steiger is in brak water, dus er zit andere vis. U kunt er manatees, dolfijnen en alligators zien. Huurt u een boot? Kies dan altijd voor een Gulf Acces villa.
  • Waterfront: Villa's met waterfront hebben geen toegang tot de Golf van Mexico. Het is daar zoet water. Vaak zijn er meren aangelegd en kunt u er heerlijk genieten aan het water. Ook vissen is een lust.
  • Off Water: Dit zijn villa's die niet aan één van de kanalen liggen. Wilt u uitsluitend een villa als vertrekpunt om Florida te verkennen? Dan is dit een prima villa voor u. Met natuurlijk zwembad en alle overige luxe faciliteiten.

Wat is de samenstelling van uw reisgezelschap? Kleine kinderen? Tieners? Komt u om uit te rusten of gaat u elke dag op pad? Wilt u golfen of sporten? Ik heb voor al uw wensen de geschikte luxe villa. Ik help u graag met het maken van de perfecte keuze.

 
E-mailen
Bellen