EEN UNIEK TEAM DAT ZORGT VOOR UW ZORGELOZE DROOMVAKANTIE 


INE - FLORIDA-USA

Ik ben een echte Florida fan. In 2008 ging ik naar Florida voor een rondreis, op zoek naar een goede investering. Ik had op tv gezien dat er een grote huizencrisis was en ging op zoek naar een mooie villa op een mooie plek. Ik had heel Florida al bekeken en kwam als laatste in Cape Coral/Fort Myers aan. 

Ik had hier meteen een goed gevoel bij. Centraal in Florida, eigen vliegveld, toegang tot Golf van Mexico, vlakbij Everglades en de barriere eilanden Sanibel, Captiva Boca Grande en de andere eilanden zijn grote toeristische trekpleisters. Ik was helemaal verkocht!
Ik kocht een spiksplinternieuwe villa in NW Cape Coral. Het was een koopje.


Ik was al helemaal gek op Florida en met dit huis werd het alleen maar gekker. Het huis werd nog mooier. Ik maakte een website en ging verhuren vanaf januari 2009.
Na een tijdje bleek echter dat ik vanuit Europa te weinig grip had op onderhoud, schoonmaak en contact ter plaatse, Dus nam ik MHB Property Management in de arm. Een gouden greep!
Sinds de samenwerking met MHB heb ik alleen maar tevreden gasten mogen verwelkomen. Mijn villa was 45 maanden per jaar verhuurd en  ging ik ook de villa's van MHB aanbieden.
Daarnaast verhuur ik nu via vertrouwde verhuurders boten, fietsen, Harleys, paddle boards, kayaks. In goed overleg liggen die boten, kayaks en op de gewenste datum aan de steiger van uw gehuurde villa en staan de fietsen en paddle boards in de garage. De Harleys moeten afgehaald worden, want u moet bij de verhuurder laten zien dat u motor kunt rijden. De instructies van de boot worden gegeven bij aankomst van de boot bij uw villa.
Dit alles regel ik vanuit Nederland. Ter plaatse is Michelle van MHB Property Management in Cape Coral het aanspreekpunt voor mijn gasten ter plaatse.
Ik ben ook een ervaringsdeskundige. Ikzelf en ook mijn gasten hebben diverse trips ondernomen in de afgelopen 15 jaar.
Bel of mail mij gerust. Ik heb een schat aan ervaringen en help u graag.

MICHELLE- MHB

Samen met MHB kan ik het hoge serviceniveau dat ik wil ook leveren.

MHB Property Management verhuurt meer dan 60 luxe villa's in Cape Coral. Alleen villa's die aan de hoge eisen van MHB voldoen, worden door MHB te huur aangeboden en onderhouden.

Michelle Bergmann van MHB is het vaste aanspreekpunt ter plaatse voor de gasten. Zij beheert, samen met haar man Herbert en hun drie zonen, alle villa's en verzorgt de verhuuradministratie. U huurt uw luxe villa in dollars en betaalt rechtstreeks aan MHB.
Zij hebben de vereiste licenties en staan onder toezicht van alle instanties in Florida. U bent er van verzekerd dat de villa die u huurt voldoet aan alle hoge eisen die er in Florida worden gesteld aan verhuur van vakantiehuizen.
Zoals onder andere: afdracht van Floridatax (toeristenbelasting), pest control (heel belangrijk in een subtropisch gebied), in- uitcheck van gasten, zwembadonderhoud, schoonmaken, tuinonderhoud en nog veel meer. Maar ook bent u ervan verzekerd dat de villa ook echt bestaat. Michelle staat tijdens uw verblijf voor u klaar

U komt bijvoorbeeld niet aan in Florida en gaat zoeken naar de villa, maar het adres bestaat niet.
Zeg niet dat het u niet kan overkomen. Na dik 10 jaar weet ik wel beter. Het kan écht iedereen overkomen.

Maar ook in het geval dat de door u gehuurde villa onverhoopt niet beschikbaar is. Denk daarbij aan overstroming, brand, storm of andere calamiteiten. Ook dan heeft u de garantie dat u de keus heeft uit óf een minimale gelijkwaardige villa in Cape Coral óf 100% reissom retour.

Deze garantie kan een particuliere huiseigenaar u nooit geven. Wél samen met het team van MHB. 

Samen garanderen wij u een droomvakantie in de Sunshine State Florida. 

 

 
E-mailen
Bellen