OP EEN HARLEY DAVIDSON DOOR FLORIDA RIJDEN

Voor motorfanaten is het ultieme genot om op een Harley Davidson over Amerikaanse brede wegen te toeren. Ook tijdens uw verblijf in Cape Coral kunt u een Harley Davidson huren. Wij adviseren om uw motor te huren bij een officieel Harley Davidson Rental bedrijf. De dichtstbijzijnde Harley Davidson Rental is Six Bends Harley Davidson in Fort Myers. Hier kunt u een motor huren voor één of meerdere dagen. Met dit bedrijf hebben we hele goede ervaringen. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en geven u een heel goed advies.
Natuurlijk kunt u uw motor in uw vakantievilla in de garage plaatsen. Zo staat hij 's nachts veilig.

Tip: Huur uw motor ruim voor uw vertrek. Het aantal beschikbare modellen is dan uitgebreider dan vlak vóór de vertrekdatum. Meer weten? Neem contact met mij op. 

Onze gasten Marc en Greet (april 2017) huurden twee Harley Davidson motors. Ze hebben enorm genoten en stuurde mij deze foto. Twee Harley Davidson motors op de oprijlaan van villa Palm Breeze. 's Nachts stonden de motors natuurlijk veilig in de garage van villa Palm Breeze. Overdag gingen ze op pad, met goede en mooie routes die ze ontvangen hadden. Lees ook meer bij ervaringen en tips.

Super tevreden over de service van Six Bends Harley Davidson. 
E-mailen
Bellen