EEN PRIVÉ BOOT IN DE BOOTLIFT VAN UW VILLA DAN NOEMEN WIJ LUXE

Zelf een boot huren? Dat kan! U vaart dan door de mangroven naar de Golf van Mexico en kunt een schat aan mooie stranden en plekjes bezoeken. De dolfijnen zwemmen met u mee. Zie de video rechts in het scherm. Met onze partner Paradise Rental Boat Kijk op de website en kies de boot uit die u wilt huren tijdens uw verblijf in Cape Coral.

Geef de boot van uw keuze aan mij door en u ontvangt van mij een aanbieding. De eerste dag brengt de kapitein de boot om 09.00 uur bij uw villa of haalt u de boot bij hem op op Del prda Blvd. 33637 Cape Coral. U krijgt een uitgebreide instructie. De foto hiernaast is gemaakt door gasten die eerder een boot bij ons huurden. Kijk voor de laatste nieuwe boten van op zijn 

Vaarbewijs in Florida

Een vaarbewijs is voor volwassenen in Florida niet vereist (auto rijbewijs is voldoende). Personen die geboren zijn op of ná 1 januari1988, dienen een Florida vaarbewijs te bezitten. Dit vaarbewijs kan behaald worden op internet en kost $ 34,95. Deze kosten hoeven pas betaald te worden nadat de kandidaat geslaagd is (80% van de vragen goed beantwoorden). Personen jonger dan 23 jaar én in het bezit van vaarbewijs kunnen in alle gevallen uitsluitend varen met een persoon ernaast die geboren is vóór 1988 en in het bezit is van een rijbewijs. Het Florida vaarbewijs blijft 3 maanden geldig, dus let op dat u het niet té vroeg aanvraagt.

Tip voor de volwassenen: U kunt gratis op de website van het Florida vaarbewijs de leerstof doorlopen en kennis opdoen van de specifieke regels in Florida. Varen in Florida is anders dan in Nederland. 

Boot trips

Boot gehuurd? Dan krijgt u op de eerste dag een uitgebreide instructie van de kapitein. Tijdens deze instructie vertelt hij of zij u alles wat u moet weten en geeft hij u ook heel veel tips voor mooie uitstapjes op het water. Ik heb ook wat boot trips voor u op een rijtje gezet, zodat u vooraf al een idee krijgt van hoe geweldig het is. Ga naar een van de vele eilanden en leg u boot aan bij een restaurant. Neem de hengels mee, de waterski', het wakeboard en voldoende water.
Geen boot gehuurd? Sommige locaties zijn ook bereikbaar met de auto. 


Paradise Boat Rental

Reserveer dan uw boot bij  Paradise Boat Rentals.  Reserveer op tijd, want zeker in het hoofdseizoen is het er erg druk.Haalt u uw boot bij Paradise op dan  vaart u rechtstreeks naar het open water op en de dolfijnen zwemmen met u mee.

Bij Wind en Water Sports Fort Myers Beach kunt u waterscooters en stand-up Paddle huren. Of ga mee met een georganiseerde dolphin tour. 
E-mailen
Bellen