CAPE CORAL- HET VENETIË VAN AMERIKA

 

Cape Coral, dat door zijn 640 miles aan kanalen, ook wel tot het "Venetië van Amerika" bestempeld wordt, ligt aan de zuid westkust van Florida, direct aan de Golf van Mexico.
Cape Coral is een lang schiereiland en wordt omgeven door de Caloosahatchee Rivier in het oosten en de Matlacha Pass in het westen. In het zuiden ligt de Golf van Mexico.

Cape Coral is een paradijs voor golfers, wildlife liefhebbers, sportvisser, zonaanbidders en watersportliefhebbers.

Of geniet van een rustige vakantie in een heel aangenaam klimaat in een luxe villa met alle comfort. Daarnaast is Cape Coral centraal gelegen aan de westkust en een perfecte plaats waarvandaan u héél Florida kunt ontdekken.

Geschiedenis Cape Coral

Cape Coral heeft écht alles in zich om een droomvakantie waar te maken. Ontdek het zelf en wordt net zo enthousiast als ik! Surf over de website. Kijk naar de evenementen die er zijn in de periode dat u in Cape Coral bent en naar de feestdagen. Let op! Winkels en restaurants zijn 7 dagen per week open. Alleen eerste Kerstdag en Thanksgivingday is alles gesloten.

We hebben voor u alle stranden in de buurt op een rijtje gezet. En ook onze favoriete restaurants. Cape Coral heeft daarnaast een breed aanbod aan sporten. Bekijk het eens en laat u overtuigen dat Cape Coral echt alles in huis heeft.


Het weer in Cape Coral

Terwijl de zomers warm zijn (rond 32 graden Celsius), zijn de winters in Cape Coral absoluut mooi (gemiddeld 25 graden Celsius). Zuidwest Florida heeft ongeveer 53 centimeter regen per jaar, waarvan de meerderheid valt van mei tot en met september. Tijdens de zomermaanden regent het 's middags regelmatig een korte tijd. Daarna is de zon weer terug en alles is weer goed tot de volgende dag wanneer de cyclus opnieuw begint. Van eind augustus tot begin oktober  september is het Hurricane seizoen in Florida. Deze stormen gaan gelukkig meestal vanuit Cuba over de Golf van Mexico richting Houston of langs de oostkust langs Miami. In 2017 ging hurricane Irma over de Oostkust. Veel gestress in Cape Coral, maar nauwelijks schade.

Twee goede links om het weer te volgen zijn:

Omrekening van Fahrenheit naar Celsius

Het weer vandaag in Cape Coral 
E-mailen
Bellen