KAJAKS AAN DE STEIGER EN FIETSEN IN DE GARAGE BIJ AANKOMST IN UW VILLA

Wilt u sportief de omgeving verkennen op een fiets of met een kajak? Dat kan.

Kajak en Stand Up Paddle Board

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=KdfzFWch7aI

Op Pine Island vindt u Gulf Coast Kajaks. U kunt hier kajaks en stand up paddle boards huren voor een of meerdere dagen. U kunt de kajaks en boards ook laten bezorgen bij uw vakantie villa. Ze liggen dan aan het boatdeck klaar bij aankomst, of op de dag dat u wilt beschikken over de kajaks. De meeste gasten gaan, voordat ze zelf op pad gaan in hun kajak of op het board, een tour onder begeleiding doen. Zo kunt u de fijne kneepjes leren en de mooiste plekjes bezoeken. En dat zijn er heel wat in de mangroven. U zult manatees zien, wildfife en dolfijnen. Maar ook zitten er alligators in de mangroves. Na een trip onder begeleiding weet u precies wat u wel en niet kunt doen. Alligators zijn niet gevaarlijk wanneer u zich aan de regels houdt.

Fietsen huren

Fietsen kunt u huren bij Pine Island Bicycles. Van kinderfietsen tot mountainbikes en alles ertussenin. Een kwartiertje rijden vanaf villa Palm Breeze op Pine Island road. Voor $ 20.- worden de fietsen bij uw vakantievilla gebracht en opgehaald. Zo kunt u elke morgen per fiets uw verse broodjes gaan kopen.
Maar vergeet niet om ook Pine Island te gaan verkennen per fiets. Dit is echt dubbel en dwars de moeite waard. De mensen van Pine Island Bicycles geven u tips mee voor mooie plekjes op het eiland. Cape Coral heeft mooie brede fietspaden. Let wel op dat de afstanden in Amerika altijd verder zijn dan in Europa. Er zijn heel veel mooie fietsroutes in Cape Coral.


 
E-mailen
Bellen