ALTIJD AL EEN DROOM GEHAD OM EEN HUIS TE KOPEN IN FLORIDA?

Ik had in 2008 de droom om een huis te kopen in de zon. Die droom kwam uit toen ik de perfecte villa in Cape Coral vond: villa Palm Breeze.
Goed te verhuren en goed om zelf van te genieten. Centraal gelegen en een goede uitvalsbasis voor de rest van Florida.

Maar...ik kwam er ook achter dat een huis kopen in Florida iets anders is dan een huis kopen in Nederland. Ondanks mijn 39 jaar ervaring bij een bank in Nederland, maakte ik verkeerde inschattingen. Daar heb ik veel van geleerd. Gelukkig zijn al die foutjes allemaal overwonnen, met hulp van deskundige partijen in Florida en Nederland.

Ik ben na ruim negen jaar ervaring in Florida nog steeds helemaal verknocht aan Florida en Cape Coral. Dus dat is een goed teken. Ik heb in 2008 de goede keus gemaakt. Cape Coral is echt de meest centrale plaats in Florida en heeft alles in zich om van een vakantie een droomvakantie te maken. Een huis kopen met een combinatie van verhuren en zelf genieten, kan rendabel zijn wanneer je dit goed aanpakt.

De juiste partijen vinden, dat is de kunst.

Ik deel mijn ervaringen graag met aspirant kopers van villa's in Cape Coral. Ik ken alle valkuilen en zie ook alle kansen. Daarnaast heb ik een netwerk opgebouwd van specialisten op het gebied van de huizenmarkt en financiële sector in Cape Coral Florida. Betrouwbare partijen die een eerlijk advies geven en u de weg wijzen. 

Uw villa in Florida verhuren?

Ook daarmee kan ik u helpen. Villa Palm Breeze is elk jaar minimaal 45 weken verhuurd. De samenwerking met MHB Property Management is geweldig! In de wintermaanden verhuren zij de villa's goed aan de snowbirds (overwinteraars uit Noord Amerika en Canada). In de zomer verhuur ik ze in Europa.

Hypotheek in Florida?

Wilt u een hypotheek in Florida? Ook dat is mogelijk. Er zitten voordelen aan. Maar ook hierin is het belangrijk dat de juiste bank/adviseur tegenover u zit. De bank waarmee ik zaken doe is een degelijke bank die weet dat wanneer ik iemand naar ze doorstuur, het ook degelijke mensen zijn aan de andere kant van de tafel.

Ook de mogelijkheden onderzoeken om een droomhuis te kopen in Cape Coral Florida?

Ik nodig u van harte uit om uw vakantie in Cape Coral via mij te boeken en dat te combineren met een oriëntatie op de huizenmarkt.
Boek één van de ruim 60 villa's die ik u aan kan bieden (liefst villa Palm Breeze:-) en geef daarbij aan dat u zich wilt oriënteren op de huizenmarkt. U ontvangt van mij dan alle informatie om het zelf verder in te vullen. Natuurlijk blijf ik altijd standby voor advies.