WAT VINDEN ONZE GASTEN VAN ONS?

Er is geen betere reclame dan mond op mond reclame. Dat ervaar ik ook. Vanaf 2012 verhuur ik nu via MHB vakantievilla's in Cape Coral en heb uitsluitend tevreden gasten ontvangen. Naast dat ik al veel gasten heb die regelmatig weer terugkomen, vertellen ze het ook aan familie, vrienden en op social media.

Onze gasten ontvangen na hun verblijf in een villa van mij een verzoek om een beoordeling te geven.

Deze beoordeling plaats ik op deze website. Wilt u contact met één van de gasten?
Laat het me weten!
Ik breng u met elkaar in contact en u kunt ervaringen delen.
Email adressen van gasten plaats ik, uit privacy overwegingen, nooit op de website.

Lees hieronder ons gastenboek eens door.

ps..na oktober 2019 hebben we geen gasten meer gehad in Cape Coral vanuit Nederland en België. Eerst omdat we in de wintermaanden nagenoeg geen gasten uit Europa hebben en ook omdat in maart 2020 de corona crisis kwam en de grenzen door Amerika werden gesloten.
Alle boekingen die we hadden voor 2020 en 2021 zijn omgeboekt naar 2022. We hopen dat dan de grenzen weer open zijn. Zo niet, dan zoeken we verder in oplossingen. We boeken om naar 2023 of zoeken we naar een andere oplossing waar onze gasten tevreden mee zijn.

GASTENBOEK

92 berichten op 19 pagina's
florida-usa.nl
20-05-19 00:57:12
Familie Kohler – Villa Lady Jane 4 – 18 mei 2019

Ligging: 10
Faciliteiten:10
Inrichting en staat accommodatie:10
Kind vriendelijkheid: n.v.t.
Hygiëne:10
Vriendelijkheid en service Ine: Ine pluim van de huurders, onbetaalbaar een dikke vette TIEN
Vriendelijkheid en service MHB:9
Prijs/Kwaliteit:9

Persoonlijke toelichting op beoordeling:

Voor de eerste keer in villa Lady Jane. Staat in prachtige wijk, veel groen en vriendelijke bewoners, sommigen zwaaien zelfs iedere keer naar je.
Sorry Ine, maar voor ons nu op dit moment het beste huis, inrichting zo mooi, had verschillende accessoires mee willen nemen naar huis. Zwembad en jacuzzi heerlijk warm. Bedden lekker, maar hoog voor mij 1.52m, ik moest er een beetje inspringen, is 14 dagen gelukt zonder problemen.
Alles aanwezig, fijn bad linnen, fijn koffieapparaat. Gekookt hebben we niet, dus over apparatuur weet ik niets, alleen dat het groot en proper was. Hele huis trouwens.
Over het uitzicht komen we niet uitgepraat. De lanai zalig, geen ongedierte gehad, spuitbus tegen de muggen is ongebruikt weer mee naar huis gegaan.
florida-usa.nl
20-05-19 00:55:35
DEEL 2 familie Kohler:

Even een tip, voor ons was het even uitzoeken hoe de kraan in de douche werkte, probeer het aub met de sproeier van je af, hij wordt HEET.
reactie Ine: dat ‘probleem’ van douche speelt bij meeste douches…je moet om de temperatuur in te stellen de douche op de hoogste stand zetten en daarna de knop terugdraaien tot de gewenste temperatuur. Logisch? Nee…maar het is niet anders😊

Als ik dan iets “negatiefs” moet benoemen, heb lang moeten denken, is dat er op beide föhns geen mondstuk zit, föhn werkt goed, maar je verbrandt jezelf snel en goed opletten met langere haren dat ze niet in de föhn komen vast te zitten. De doucheruimte bij de master bedroom had ik zo mee naar huis willen nemen, geweldig en wat een inloopkast was me dat, heel veel kleerhangers en GROOT.
Tuinen prachtig, je zit heel kort aan het water je ziet daarom ook de vissen meters springen. Twee keer een manatee gezien en gehoord. Twee grote leguanen op het boot deck, inclusief hun ontlasting, maar daar heb je absoluut geen last van. Even een borstel en het is weg. Een stukje om de hoek de Wal-Mart en de Publix aan Del Prado Blvd. Een schitterende boulevard met alles wat je nodig hebt of leuk vindt. Je vindt er alles, heerlijke, leuke, gezellige restaurants, zie Ine haar tips op website. Ik kan nog een half uur blijven schrijven, ik zou zeggen, allemaal hierheen en het zelf ervaren. Villa Lady Jane is the top!!! Wij komen zeker terug.
Familie Van Hulst
12-05-19 00:42:25
Familie Van Hulst – Villa Palm Breeze 22 april 2019 – 3 mei 2019

De beoordeling is als volgt (cijfer 1-10 o.b.v. schaal 10):

Algemene indruk: 10
Ligging:10
Faciliteiten: 10
Inrichting en staat accommodatie: 9
Kind vriendelijkheid: 9
Hygiëne: 9
Vriendelijkheid en service Ine: 11
Vriendelijkheid en service MHB: 9
Prijs/Kwaliteit: 9

Persoonlijke toelichting op beoordeling: Wij noemen Palm Breeze ons 2e “thuis” (met net een beetje extra) en zo ook voelde het bij aankomst weer voor ons als “thuiskomen”. Zelfs na de zoveelste keer is en blijft het voortreffelijk en verwonderen we ons over hoe geweldig het er is en blijft. Nog steeds kunnen we de villa en alles er omheen met negens en tienen beoordelen, dat zegt genoeg!!
florida-usa.nl
19-01-19 21:41:13
Familie Verhofstadt – Villa Palm Breeze 22 december 2018 – 5 januari 2019

De beoordeling is als volgt (cijfer 1-10 o.b.v. schaal 10):

Algemene indruk: 8
Ligging: 7
Faciliteiten: 8
Inrichting en staat accommodatie:8
Kind vriendelijkheid:10
Hygiëne:8
Vriendelijkheid en service Ine:10
Vriendelijkheid en service MHB:10
Prijs/Kwaliteit:8

Persoonlijke toelichting op beoordeling:
Een heel leuke vakantie gehad in Villa Palm Breeze. In de villa is alles aanwezig, zeker voor ons dochter die net 1 jaar was. Loopstoel super tof, zitje voor aan tafel, vangnet voor het zwembad enz. Zeker heel kind vriendelijk. Huis zelf, alles netjes. Zwembad en bootdeck zijn dik in orde. Het is ook leuk vissen van op het bootdeck. De ligging van de villa is wel wat afgelegen, voor een uitstapje naar zee of zo moet je wel een einde rijden, Supermarkt is wel dichtbij.
Wat zeker een pluspunt is, is de service van Ine. Heel vriendelijk en geen vraag is te veel. Mijn vrouw had een probleempje met een tand, 1 berichtje naar Ine en twee uur later konden we terecht bij een tandarts.
Dit is service ;-)
florida-usa.nl
28-12-18 23:30:29
Familie Heemskerk - Villa Palm Breeze 7 – 13 december 2018

De beoordeling is als volgt (cijfer 1-10 o.b.v. schaal 10):

Algemene indruk: 9
Ligging: 7
Faciliteiten: 9
Inrichting en staat accommodatie: 9
Kind vriendelijkheid: 8
Hygiëne: 9
Vriendelijkheid en service Ine: 9
Vriendelijkheid en service MHB: 9
Prijs/Kwaliteit: 8

Persoonlijke toelichting op beoordeling:

Fijne tijd gehad in de villa. Persoonlijk vind ik de villa iets te ver van de bewoonde wereld, ligt nogal afgelegen. Neemt niet weg dat alles aanwezig is; zwembad, strandstoelen, boeken, spelletjes, tafeltennis.
Tonen: 5  10   20