VILLA PALM BREEZE - EEN OASE VAN RUST EN LUXE

In South West Florida staat, in het noordwesten van Cape Coral, Villa Palm Breeze. De villa grenst aan een mangroven waternatuurgebied, met vanuit de villa over het water, directe toegang tot de Golf van Mexico.Klik op de foto hiernaast en maak kennis met villa Palm Breeze.

De villa is gebouwd in 2006 op een ca 2.000 m2 grondstuk. Rondom de villa is in 2008 een prachtige tropische tuin aangelegd, uitgevoerd met koraalstenen vanuit de Golf van Mexico. In de tuin zijn ca. 200 palmbomen geplaatst en ruim 500 bloeiende planten wat het geheel uniek maakt in de regio. In 2010 is de villa verbouwd. Alle vloeren zijn nu natuursteen en ook de wanden zijn bekleed met marmer. In 2015/2016 is het interieur door een binnenhuis styliste gerestyled.

Villa Palm Breeze beschikt over 3 slaapkamers, een recreatieruimte, 2 badkamers, keuken, bijkeuken, ontbijtruimte, eetkamer, zitkamer en lanai met buiten keuken en bbq/grill bar. Ook staat er onder de lanai een lounge set. De garage biedt ruimte aan 3 auto's.

Boatdeck

Aan de waterkant is een groot ca 40 meter breed boatdock terras, bestaande uit 3 terrassen met een totaal oppervlak van bijna 180 m2 wat ca 7,5 meter uitsteekt boven het water. Het centrale terras in het midden is voorzien van een originele Hawaïaanse Tiki bar, die u onvergetelijke zwoele avonden zal geven. Het terras wordt omsloten door een retaining wall die als ongeveer 40 meter lange bank gebruikt kan worden. Voor de retaining wall staat een lounge set. Geïntegreerd in het terras zijn 2 bootliften en 2 kleine liften voor waverunners en kano’s.  Een boot is op aanvraag te huur. Het boatdock is een uniek plaatsje om uw hengel uit te gooien of om eindeloos te genieten van de zon. Er kan van alles voorbij komen tot zelfs een Manatee (zeekoe)! Deze dieren werden vroeger ook voor zeemeerminnen aangezien. Het kan ook gebeuren dat de dolfijnen u vergezellen naast uw boot wanneer u richting de Golf vaart. Maar ook otters en heel veel vissoorten verblijven in het zoutwaterkanaal achter de villa. Zelfs een alligator kan gespot worden vanaf het boatdock. Gasten hebben hem de naam Chris P. Bacon gegeven.

Zwembad

Over luxe en privacy gesproken: Naast de prachtige subtropische tuin met onder andere koraalstenen, bananenbomen, kokospalmen, beschikt de villa over een  gigantisch boatdock en water terrassen en een “overdekt” verwarmd of gekoeld (met de thermostaat wordt de gewenste temperatuur ingesteld) ruim privé zwembad met een groot terras, een buiten bar, een buiten keuken met geïntegreerde BBQ/Cooker. Daarnaast treft u in de ruime overdekte lanai een robuuste eettafel met acht stoelen. Ook is er een buitenkamer met een lounge set. Uw uitzicht is 's avonds over het verlichte  zwembad en tropische verlichte tuin en boatdeck.