ERVARINGEN EN TIPS.

Wat is mooier dan van andere gasten van villa Palm Breeze, of een van de andere luxe villa's in Cape Coral Florida, te horen wat hun ervaringen en tips zijn.

Uw vakantie naar Cape Coral wordt een droomvakantie. Dat beloof ik u.

Ik hoor van gasten altijd dat ze voorafgaande of ook later nog de website bezoeken om even te kijken wat er weer voor nieuws op staat. Vooraf al genieten en achteraf meegenieten.

Hierboven deze ervaringen op alfabetische volgorde gerubriceerd. Ik ben deze pagina nog aan het vullen, dus nog lang niet alles staat er in. Wie nog tips heeft, wordt altijd uitgenodigd om deze naar me te sturen. Ik neem alles op. Ook negatieve dingen natuurlijk, ook die wilt u weten. Deze rubriek op mijn website moet een grote vraagbaak worden van ervaringen en tips van de (inmiddels) al honderden gasten die een vakantie hebben gehad in Cape Coral, Florida.

Zodra een onderwerp meerdere ervaringen of tips heeft dan zal ik daarvoor een aparte rubriek maken. Helpt u mij mee?

Ik hoop dat ik nog veel ervaringen en tips mag ontvangen op mijn mail.

Alvast bedankt.

Ine